Kurumsal

Hakkımızda

Hakkımızda

    Bilar, sürekli değişim ve gelişim gösteren iş dünyasının bir parçası olarak çalışmalarında yenilikçi bir yaklaşım benimsemiştir. 1974 yılından bugüne taşıdığı öncü kimliği, ileriye dönük, uzun vadeli vizyonu ile %100 müşteri memnuniyeti ilkesine dayalı Türkiye’nin her yerinde satış ve satış sonrası servis çözümleri sunmaktadır.

Bilar’ın temel amacı, teknolojik yenilikleri yakından takip ederek siz değerli müşterilerine;  verimliliği arttıran, çevreyi koruyan dokümantasyon ve yazılım çözümleri sunmaktır.

TARİHÇEMİZ

  • 1974

    Bilar, Koç Holding bünyesinde ticaret hayatına başlamış olup, Ricoh marka büro makinelerinin Türkiye distribütörlüğünü yapmaya başlamıştır.

  • 1993

    Bilar, Koç Holding'in sektörel çalışma stratejisi gereğince, bir İngiliz firması olan Gestetner Holding PLC. bünyesine katılarak; Gestetner marka büro makinelerinin Türkiye distribütörlüğü ile Türkiye pazarında faaliyetlerini sürdürmeye devam etmiştir.

  • 1996

    Gestetner Holding PLC. firmasının aldığı karar ile Bilar, yerel sermayeye devir edilmiştir ve 2001 yılına kadar Gestetner markasının Türkiye distribütörlüğüne devam etmiştir.

  • 2001

    Bilar, sektördeki faaliyetlerine Rex-Rotary marka büro makinelerinin satış ve satış sonrası servis hizmeti ile devam etme kararı almıştır. Bu marka ile sunduğu doküman yönetim çözümlerine 2023 yılına kadar devam etmiştir.

  • 2013

    Bilar, müşterilerine sunduğu doküman yönetim çözümlerinde daha yönetilebilir, yenilikçi, esnek ve kaliteli çözümler sunabilmek için; Lexmark marka çok fonksiyonlu yazıcıların satış ve satış sonrası servis hizmetine başlamıştır.

  • 2016

    Bilar, müşterilerine sunduğu doküman yönetim çözümlerinde yazılım destekli daha yönetilebilir, yenilikçi, esnek ve kaliteli çözümler sunabilmek için; O&K Software Ltd. firmasının Türkiye distribütörlüğüne başlamıştır.

  • 2023

    Bilar, müşterilerine sunduğu doküman yönetim çözümlerinde daha yönetilebilir, yenilikçi, esnek ve kaliteli çözümler sunabilmek için; Ricoh marka çok fonksiyonlu yazıcıların satış ve satış sonrası servis hizmetine başlamıştır.